Bent u slachtoffer van een diefstal of inbraak?

Bent u slachtoffer van een diefstal of inbraak? Laat u bijstaan door een eigen expert die voor u een becijferde lijst van de schade (schade aan de woning en gestolen voorwerpen) zal opmaken. Bij diefstal van juwelen zal een juwelenexpert zorgen voor een gedetailleerde becijferde lijst.

De deskundige van Tegenexpert Brand Leuven wordt voorgedragen door de verzekeraar, waardoor op zichzelf belangenverstrengeling kan worden verondersteld. Het is daarom van belang om gebruik te maken van een eigen deskundige die voldoende tegenwicht kan bieden. Dit is de zogenaamde contra-expert. Kosten van de deskundige: Uitgangspunt in de wet is dat de kosten van een deskundige voor rekening van de verzekeraar komen, ook als deze kosten hoger zijn dan de kosten waarvoor de consument verzekerd is.

Veel Meer Dan Brand Alleen – Verzekeringen

De keuze van expert is UW vrije keuze. De expert die U aanstelt werkt voor UW belangen. Wie zijn de professionals aanbevolen om te gebruiken? Naar mijn mening moeten de volgende individuen een onafhankelijke expert gebruiken voor claims van waterschade. Een verzekeringsmakelaar die is gespecialiseerd in waterschade moet worden gebruikt om u te helpen vaststellen wie aansprakelijk is voor de claim, omdat uw makelaar al een gevestigde relatie heeft met de verzekeringsmaatschappij.

Een expertisebureau kan pas onafhankelijk zijn wanneer er geen banden zijn met verzekeraars en de daaronder liggende belangenorganisaties. Een contra-expert zorgt ervoor dat de belangen van de gedupeerde meer naar voren worden gebracht. Daar waar de schade-expert uitsluitend bezig is met het vaststellen van de schade ten dienste van een verzekeraar, behandelt een contra-expert elk onderdeel van een schadeclaim ten dienste van een gedupeerde: dat betekent onderzoek naar de oorzaak en toedracht van de brand en het vaststellen van de schadeomvang.

Tegenexpertise – Uw Privé Expert Of Tegenexpert Aan Uw Zijde

Heeft de expert zijn beslissing correct gemotiveerd? Heeft hij voldoende geantwoord op de argumenten aangebracht door de partijen? Rekening houdend met de gebiedende wijze van geschillenbeslechting bevatten de polissen van Euromex geen drempel. Er is geen minimumbedrag dat moet bereikt worden om de waarborg te kunnen aanspreken. Omdat je enerzijds verplicht een tegenexpert moet aanstellen, en het anderzijds niet zeker is of de rechtsbijstandverzekeraar deze kost zal moeten vergoeden, kozen wij ervoor om geen drempel in te bouwen.

Het inschakelen van een (contra) expert moet wel redelijk zijn. Wanneer de schadevaststelling overduidelijk is en er geen twijfel betstaat over de vaststelling van de schade, dan kan het inschakelen van een expert worden afgewezen. In de polisvoorwaarden staat vaak precies beschreven welke partij de contra-expert betaalt. Bijna alle woonhuisverzekeringen vergoeden de kosten van een tweede expert.

Recht Op Contra-expert Bij Autoschade

Deze dienst voor een Tegenexpertise is beschikbaar 7 dagen op 7, 24/24 uur. Tegenexpertise Brugge behartigt Uw belangen, zéér eenvoudig omdat zijn honorarium gekoppeld is aan de overééngekomen schadevergoeding. Wij werken samen met de klant om een correcte schadevergoeding te bekomen, zij aan zij. We staan elke dag voor jullie paraat Gedurende gans de afhandeling staan wij open voor vragen die u heeft en met raad en daad bij te staan.

Dus hoe bepaal je precies wat een “contra-expertise” is? Wat is het precies? Is het gewoon een mening, of is er iets meer aan de hand? Kan een persoon die het niet eens is met de expert, enkele dingen aanwijzen over de situatie die hij of zij heeft gezien en vervolgens de expert een expert noemen voor zijn of haar eigen standpunt? Bel hiervoor Tegenexpertise Brugge.

Tegenexpertise – Laat U Bijstaan Door Een Privé Expert

De bedragen van deze interventiedrempels kunnen soms in uw contract worden vermeld. Er is geen wettelijke termijn voor interventie, behalve een verjaringstermijn van twee jaar waarna een deskundigenonderzoek niet meer toelaatbaar is. De Tegenexpertise brandschade kan ook door een rechter worden aangewezen wanneer u het niet eens bent met uw verzekeraar en de zaak voor de rechter is gebracht.

 

Woontextiel Ter Decoratie

Heb je na de schade zin om nieuw  J-Line Woontextiel te bestellen dan kan je online kopen bij de betere decoratie webshops. Kussens, dekens, plaids en tapijt om je huis mee te decoreren vind je op deze en de volgende pagina’s. Zit er ook iets moois voor jou tussen? Zie hier onze opvallende collectie woontextiel, kussens, dekens, doeken en tapijt van het kwaliteitsmerk J-Line uit België. Als je op zoek bent naar mooie items om je kamer mee te decoreren, dan vind je ze wel tussen deze spullen

Geplaatst in: page